|
+53Elijah Malcolm Russell Iolana Majewski Gyles Ivor Harris Young Ji kim B.Madeline Leatherface Akira Daisuke Takashita Isis Elisabeth Frances Fausto Mancini Androlia Claiborne Eliza Angela Clarke Mirshca Lynn Nino Mancini Dereck Manson Wilhelmina Murray Richard L. Guénon Amaterasu Shimane Jón Thomsen Eunice Ava Nysa Radolph Majewski Felicia Crescensia Christian Dayrnt Cornix Rose Hart Néa Svensson Eugen Dwayne Russell Claudia Conradina Klara Ivanov Acantha Winter Psyche Maya Rose Aiden Fidel Chellios Dyre Delahanty Kirjavainen Donowitz Anais Cheri Dequarté Myra Freia Worren Claudia Chelestis Beauvais Moreau Archie de Croix Lynnette Nertaux Clarance Rothstein Jaska Mauri Lëskania Anitchka Voronova Vicues Jsotren Donowitz Lycorias D'aubigne Andromeda Beata Neaux Drucilla Vlasic Jason Nichols Cyneburga Hainsworth Nathaniel Davis Ariadne Barthory Alexander Calanthia Augustus Thornburn Adriana Moore Catheriné Conradina Pearl Hester Pryne 57 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Isis Elisabeth Frances Falcı & Katil
| Konu: Geri: Avatar imza yorumları Salı Eyl. 15, 2009 4:38 pm | |
| Avatar 9 ; Aslında çok beğendiğimi söylemiştim ama çerçeve kötü göründü gözüme. Nick 10 ; Söyleyecek söze gerek yok. | |
|
| |
Fausto Mancini Mafya-Tetikçi
Mesaj Sayısı : 230 Kayıt tarihi : 04/09/09 Yaş : 33 Nerden : 76 Lakap : lucky left hand
| Konu: Geri: Avatar imza yorumları Salı Eyl. 15, 2009 9:29 pm | |
| a - 8 *ışıktan dolayı mı, yoksa şoptan mı bilemiyorum ama elmacık kemiği acayip bir parlamış. kız da renksel olarak amm soluksa yüzünde kaşı gözü belli olmucak neredeyse. i - 8 *aynı olan resim yakından daha anlamlı geldi. sağdakiniyse sevemedim.imzayı ortalamak iyidir derdim ama aynı resim çok yanyana olcak o açıdan susuyorum. kullanılan 2 resim arasında çok fazla ışık/netlik farkı var. ismin altındaki yazıları okuyamadım. wanted, a reliable lady? n - 9 *elisabeth frances olarak iyi. | |
|
| |
Elijah Malcolm Russell Müzisyen
| Konu: Geri: Avatar imza yorumları Salı Eyl. 15, 2009 9:48 pm | |
| A : 10 İ : 8 | Yazıdan bir puan. Dumanlı fonttan bir puan. N : 9 | Mancini *-* | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 230 Kayıt tarihi : 04/09/09 Yaş : 33 Nerden : 76 Lakap : lucky left hand
| Konu: Geri: Avatar imza yorumları Salı Eyl. 15, 2009 9:54 pm | |
| a - 8 *odak noktası yanlış geliyor. yüzünü daha çok alsan daha hoş olabilirdi. elbette fotonun tamamını bilmesem de. i - 7 *sağdaki fazla bulanık. fontun kerning'inden hiç hoşlanmadım. 'eli jah' gibi duruyor. sağ kolda bir bulanıklık var orası fırçayla yapılmış gibi? soldaki gibi keskin bir gölge daha iyi olurmuş. çok dolu gibi aynı zamanda ._. iki resim arasında ton farkı da var. n - 9 *elijah'la malcolm'ı uyumlu bulmadım.
dumanlı font? | |
|
| |
Jacqueline Du Pré Mafya
Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 01/09/09 Yaş : 29 Nerden : Fransa.
| Konu: Geri: Avatar imza yorumları Çarş. Eyl. 16, 2009 2:37 pm | |
| | |
|
| |
Eugen Dwayne Russell Müzisyen
| Konu: Geri: Avatar imza yorumları Çarş. Eyl. 16, 2009 2:47 pm | |
| 10 8 Resimlerin yerleştirilmesi ve boyutu sevmedim. 9 | |
|
| |
| Konu: Geri: Avatar imza yorumları Çarş. Eyl. 16, 2009 4:03 pm | |
| A : 10 İ : 9 *-* Yazı olmadı işte Selin. N : onyüzbinbaloncuk | |
|
| |
| Konu: Geri: Avatar imza yorumları Çarş. Eyl. 16, 2009 4:42 pm | |
| A - 10 Bu pozu çok seviyorum ben zaten, renkleri falanda çok hoşuma gidiyor. Çok canlı, tam tarzında yapmışsın; kesimdi çerçeveydi falan. İ - 10 İkinci resmin bulanıklığını falan sevmiyor olsamda genel olarak baktığımda hoşuma gidiyor benim. O yazıda ancak oraya yerleşebilirdi zaten, başka halinide gördük bu iyi olmuş. N - ontabikideon | |
|
| |
Gregory Majewski Mafya
| Konu: Geri: Avatar imza yorumları Çarş. Eyl. 16, 2009 4:55 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Avatar imza yorumları Çarş. Eyl. 16, 2009 4:58 pm | |
| A . 10 ! İ . 10, yazı başka bir renk denebilirmiş sanki. N . 10 | |
|
| |
| Konu: Geri: Avatar imza yorumları Çarş. Eyl. 16, 2009 5:21 pm | |
| | |
|
| |
Gregory Majewski Mafya
| Konu: Geri: Avatar imza yorumları Çarş. Eyl. 16, 2009 5:46 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Avatar imza yorumları Çarş. Eyl. 16, 2009 5:47 pm | |
| A : 10 Çerçeve olsa daha iyi olabilirmiş. İ : 9 Sağdaki resim biraz daha koyu renkli ve yazı saydam olsaymış çok güzel olurdu. Yine de birleştirme falan güzel olmuş. N : 10 | |
|
| |
Adrien Joshua O'Neil FBI Ajanı
| Konu: Geri: Avatar imza yorumları Perş. Eyl. 17, 2009 12:45 pm | |
| Bu ne lan bu Gerard mı yoksa Billie Joemi . Billieye çok benzemiş burada .
avatar 10 renkler ve poz uyduğu için imza 7 birleştirmeyi klon kullanırken biraz daha yaymalıymışsın ve font güzel değil. ism : 10 | |
|
| |
| Konu: Geri: Avatar imza yorumları Perş. Eyl. 17, 2009 1:44 pm | |
| | |
|
| |
Chane D'arcy Eloy Sanatçı
| Konu: Geri: Avatar imza yorumları Paz Eyl. 20, 2009 6:26 am | |
| 10 10
nick 5 Inesa Olivia Russell bu soy adı Irmak tarafından üç senedir kullanılmakta değiştiriniz lütfen. | |
|
| |
| Konu: Geri: Avatar imza yorumları Paz Eyl. 20, 2009 10:46 am | |
| a - yok i - yok n - 8 * D'arcy, 'de Arcy' ise kanımca d'Arcy diye yazılmalıymış. ama de'ler %95 yer isminden önce gelir. Arcy diye bir yer olduğundan şüpheliyim. Chane Chanel gibi geliyor. | |
|
| |
Young Ji kim FBI-Üniversite Öğrencisi
| Konu: Geri: Avatar imza yorumları Paz Kas. 22, 2009 6:51 pm | |
| İsim güzel, İmza güzel. Avatar cıx. xP Yüzünü belli eden ve daha terbiyeli bişiler bulamaz mısın sen ? .D | |
|
| |
|