| İtiraflar | |
|
+28Dyre Delahanty Clarance Rothstein Jean-Claude Larocque Joël Marcel Alaire Fausto Mancini Adrien Joshua O'Neil Beauvais Moreau Radolph Majewski Nino Mancini Fidel Chellios Jón Thomsen Wilhelmina Murray Dereck Manson Yulian Ivan Harris Christian Dayrnt Cornix Adriana Moore Anitchka Voronova Maya Rose Aiden Klara Ivanov Claudia Chelestis Kirjavainen Donowitz Rose Hart Nathaniel Davis Jason Nichols Vicues Jsotren Donowitz Archie de Croix Hewitt Hawkins Donowitz Myra Freia Worren 32 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Myra Freia Worren Basın Çalışanı
| Konu: İtiraflar Ptsi Ağus. 31, 2009 4:11 pm | |
| Öncelikle şunu söylemeliyim ki, reca ederim itiraflarınız "İtiraf ediyorum nefes alıyorum... ~ İtiraf ediyorum kendimden nefret ediyorum : ( ~ İtiraf ediyorum şu an ağlıorum... Batsın dünya." şeklinde olmasın.
Başlıyım madem.
İtiraf ediyorum facebookta pet society denen çocuk oyununun müdavimi gibi bir şeyim. | |
|
| |
Hewitt Hawkins Donowitz Katil
| Konu: Geri: İtiraflar Ptsi Ağus. 31, 2009 4:16 pm | |
| İtiraf ediyorum ki Uo'dan kimseye cevap yazamıyorum.
yattım. -_- | |
|
| |
Archie de Croix Sağlık Çalışanı - Pedagog
| Konu: Geri: İtiraflar Ptsi Ağus. 31, 2009 4:28 pm | |
| İtiraf ediyorum bu gün rüyamda gördüğüm kadına bağırırken aslında normalde bağırıyormuşum | |
|
| |
Vicues Jsotren Donowitz Katil
| Konu: Geri: İtiraflar Ptsi Ağus. 31, 2009 4:29 pm | |
| İtiraf ediyorum, itiraf edicek hiç bir şeyim yok. | |
|
| |
Jason Nichols Striptizci
| Konu: Geri: İtiraflar Ptsi Ağus. 31, 2009 6:12 pm | |
| İtiraf ediyorum; Nerdlük genetik birşeymiş onu keşfettim. Ben hariç ailemin tamamı (teyzemler, eniştemler falan) Facebookda Farmville oynuyormuş. Dün akşam yemek sonrası ortada dolanan "Biber ek biber iyi getirir." "Acaba çiçeklerim noldu?" tarzı muhabbetler sonucu kendimde sorun aramamam gerektiğini anladım. | |
|
| |
Nathaniel Davis Striptizci
Mesaj Sayısı : 418 Kayıt tarihi : 28/08/09 Yaş : 33 Nerden : 76 Lakap : domestic mazochist.
| Konu: Geri: İtiraflar Ptsi Ağus. 31, 2009 6:16 pm | |
| itiraf ediyorum, nalet calculus sınavı yarın 3te önümde ben integrale bakıyom koniğe bakıyom onlar benim yüzüme dahi bakmıyo. unuttum ulen! yarın yaz okuluna kalıp kalmayacağım belli oluyo çok heycanlı. cope'u takan yok tabi yazık. geçici oda arkadaşım üzülüyo mazallah, kız 3 dönem kasmış cope geçecem diye XD | |
|
| |
Rose Hart Barmen
| Konu: Geri: İtiraflar Ptsi Ağus. 31, 2009 7:23 pm | |
| İtiraf ediyorum, ilham hep kullanamayacağım zamanlarda baskın yapıyor ve ben buna sinir oluyorum. Ayrıca artık telepatik klavye icat edilsin istiyorum. | |
|
| |
Kirjavainen Donowitz Katil
| Konu: Geri: İtiraflar Ptsi Ağus. 31, 2009 8:42 pm | |
| İtiraf ediyorum, Hitlerin beyni parçalanırken bir oh çektim. | |
|
| |
Claudia Chelestis Katil
| Konu: Geri: İtiraflar Ptsi Ağus. 31, 2009 8:49 pm | |
| İtiraf ediyorum, popcorn aromalı jelly bean yemek istiyorum ama o koca kovamsı şeyde bulamadım onu. | |
|
| |
Jason Nichols Striptizci
| Konu: Geri: İtiraflar Ptsi Ağus. 31, 2009 9:02 pm | |
| İtiraf ediyorum; Jason yazdım ama yollayamıyorum. Kendime sansür uygulamama rağmen ve özellikle mature content ibaresi koymamıza rağmen tepkiden korkuyorum ._. | |
|
| |
Rose Hart Barmen
| Konu: Geri: İtiraflar Ptsi Ağus. 31, 2009 9:03 pm | |
| İtiraf ediyorum sansüre karşıyım.
Ayrıca gayet umuma açık bence şu an, yollamaman için bir neden yok. test edildi onaylandı. | |
|
| |
Jason Nichols Striptizci
| Konu: Geri: İtiraflar Ptsi Ağus. 31, 2009 9:04 pm | |
| Peki o halde bu itiraf üzerine yollarım ben. Yalnız neden sansürledin diye Nate'den tepki alabilirim şimdi de. Ayrıntı yok oh, daha iyi xD | |
|
| |
Rose Hart Barmen
| Konu: Geri: İtiraflar Ptsi Ağus. 31, 2009 9:05 pm | |
| sansürsüzünü bize yollarsın boşver XD | |
|
| |
Kirjavainen Donowitz Katil
| Konu: Geri: İtiraflar Ptsi Ağus. 31, 2009 9:05 pm | |
| İtiraf ediyorum, erkekte kıvırcık saç fetişim var. | |
|
| |
Klara Ivanov Katil
Mesaj Sayısı : 150 Kayıt tarihi : 28/08/09 Nerden : Oradan. Lakap : Chailaré.
| Konu: Geri: İtiraflar Ptsi Ağus. 31, 2009 9:40 pm | |
| İtiraf ediyorum insanların kıvırcık saça olan ilgisini anlamıyorum. İtiraf ediyorum, kaç günden beri sağ elime oje sürmedim/sürdürtmedim harbi ucubemsi duruyorum şimdi. | |
|
| |
Jason Nichols Striptizci
| Konu: Geri: İtiraflar Salı Eyl. 01, 2009 2:23 am | |
| İtiraf ediyorum; o kadar gergin hissediyorum ki gevşemek için bir şeyler içmem gerekmiş giib hissediyorum. İtiraf ediyorum; hayatımda ne istediğimi bilmediğim bir yöne doğru ilerliyorum ama sanki tren raydan çıkmış da ben sadece bakıyormuşum gibi hissetmeyi kesemiyorum. İtiraf ediyorum; son zamanlarda beni bu sandalyeden kaldırmasınlar burada mumyalaşayım daha iyi diyorum. | |
|
| |
Maya Rose Aiden Vatandaş
| Konu: Geri: İtiraflar Salı Eyl. 01, 2009 2:32 am | |
| İtiraf ediyorum bu melis çok entel. İtiraf ediyorum çok yüzsüz bencil bi insanım ruhsuz gibi hissediyorum. İtiraf ediyorum sabah babamı kontrol ameliyatına götürcek olan ben olduğum için püfledim, neyse geçti sanırım. İtiraf ediyorum acıktım. | |
|
| |
Jason Nichols Striptizci
| Konu: Geri: İtiraflar Salı Eyl. 01, 2009 2:34 am | |
| Entel nerem be. Başladı yelloz. İtiraf ediyorum, Maya gibi kızım olsun diye Barteki istiyorum diyorum yalan. Hem Barteki hem Mayayı istiyorum. | |
|
| |
Rose Hart Barmen
| Konu: Geri: İtiraflar Salı Eyl. 01, 2009 2:52 am | |
| itiraf ediyorum, kızım mızım olmasın hem bartek hem de üstteki benim olsun, aman sabahlar olmasın. | |
|
| |
Claudia Chelestis Katil
| Konu: Geri: İtiraflar Salı Eyl. 01, 2009 3:10 am | |
| İtiraf ediyorum iyi ki Ege'yi topluya almışım asdfghj. | |
|
| |
Anitchka Voronova FBI Ajanı
Mesaj Sayısı : 304 Kayıt tarihi : 25/08/09 Nerden : St. Petersburg Lakap : Hohotuşa
| Konu: Geri: İtiraflar Salı Eyl. 01, 2009 1:12 pm | |
| İtiraf ediyorum fazla alınganım ve kendi kendime kuruntular yapıyorum. İntihar sebebiyim. | |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraflar Salı Eyl. 01, 2009 2:58 pm | |
| İtiraf ediyorum, dün bi' hışımla Sinem'e pm atmıştım üyeliğimi silmesi için. Silmemiş zalım. Üye kirliliği olmaya devam edeceğim o halde. Kurgu mu da yazmıştım ama vazcaydım. Ya da dursun üyeliğim, tamam. Arada girerim böyle post kasarım. | |
|
| |
Adriana Moore Striptizci
Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 28/08/09 Nerden : Missisipi Lakap : Cranberry
| Konu: Geri: İtiraflar Salı Eyl. 01, 2009 3:21 pm | |
| İtiraf ediyorum, Nil silmeye kıyamadım. Kalsın kanımca | |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraflar Salı Eyl. 01, 2009 3:24 pm | |
| İtiraf ediyorum 65632 saattir ünlüsünü bir yerden çıkarıcam ama kim diye debeleniyorum. yuhmuh. Hulen Emma da büyüyüp striptizci oldu ya... | |
|
| |
Claudia Chelestis Katil
| Konu: Geri: İtiraflar Salı Eyl. 01, 2009 4:28 pm | |
| İtiraf ediyorum, yeterince ciddiye alınmıyorum lan ben. Mesela durup dururken 'göt müsün' diye mesaj attım birine az önce, 'hıı' dedi. Bu ne ya, küfret bağır kız gül bi' şey yap ama. Ohoo. | |
|
| |
| İtiraflar | |
|