| Msn diyalogları | |
|
+16Klara Ivanov Luna J. West Eugen Dwayne Russell Beauvais Moreau Yulian Ivan Harris Anitchka Voronova Felicia Crescensia Kirjavainen Donowitz Anais Cheri Dequarté Amerys Bisette Claudia Chelestis Lycorias D'aubigne Jason Nichols Rose Hart Néa Svensson Adrien Joshua O'Neil 20 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Eugen Dwayne Russell Müzisyen
| Konu: Geri: Msn diyalogları Perş. Eyl. 03, 2009 6:59 pm | |
| - Spoiler:
Lethe // Sırf meraktan yasak aşk izliyorum evet kem küm grşrz.: başlamaımş Lethe // Sırf meraktan yasak aşk izliyorum evet kem küm grşrz.: daha annem çağıracak başlayınca [c=1]Klara Ivanov.[/c]: boğazım ağrıyo [c=1]Klara Ivanov.[/c]: ama I LOST MY LEG sddg Sözlük : şimdi prison break mi izlesem aşk-ı memnu mu Sn'ye mi giriş yapsam kararsız kaldım Lethe // Sırf meraktan yasak aşk izliyorum evet kem küm grşrz.: önce aşkı memnu Lethe // Sırf meraktan yasak aşk izliyorum evet kem küm grşrz.: sorna SN Lethe // Sırf meraktan yasak aşk izliyorum evet kem küm grşrz.: başına bakıp gelcem ben Lethe // Sırf meraktan yasak aşk izliyorum evet kem küm grşrz.: KESİN ANNE GÖRDÜ ! Sözlük : evet bnm tercihim önce prison break Sözlük : anne değil lem beşir gördü Lethe // Sırf meraktan yasak aşk izliyorum evet kem küm grşrz.: ÇÜNKÜ SADECE ANNE İSPİYONLAMAZ Sözlük : anne görürse sıçış anı Lethe // Sırf meraktan yasak aşk izliyorum evet kem küm grşrz.: ANN ! Lethe // Sırf meraktan yasak aşk izliyorum evet kem küm grşrz.: ANNE ! [c=1]Klara Ivanov.[/c]: ann Lethe // Sırf meraktan yasak aşk izliyorum evet kem küm grşrz.: ANNE ADAMA SÖYLEMEZ AMA BEŞİR SÖYLER Lethe // Sırf meraktan yasak aşk izliyorum evet kem küm grşrz.: aşkı memnuya yabancı karakterleri dolduruyorum [c=1]Evrıl Lâvinist Kaan[/c=3]: oha lan Avril kaç tane ödül kazanmış 2007'de [c=1]Evrıl Lâvinist Kaan[/c=3]: izle izle bitmiyor [c=1]Evrıl Lâvinist Kaan[/c=3]: Juno Awards <3 [c=1]Evrıl Lâvinist Kaan[/c=3]: Neden bundan Green Day'e de verilmiş [c=1]Evrıl Lâvinist Kaan[/c=3]: Sözlük : beşir de sölemez saçmalama Lethe // Sırf meraktan yasak aşk izliyorum evet kem küm grşrz.: SÇYLER
[c=1]Evrıl Lâvinist Kaan[/c=3]: Kanadalılara verilir sadece bu ödül ya Lethe // Sırf meraktan yasak aşk izliyorum evet kem küm grşrz.: SÖYLER. [c=1]Klara Ivanov.[/c]: keen [c=1]Evrıl Lâvinist Kaan[/c=3]: Maşallah [c=1]Klara Ivanov.[/c]: Sçylar Lethe // Sırf meraktan yasak aşk izliyorum evet kem küm grşrz.: YERET BİR YERETME YA [c=1]Evrıl Lâvinist Kaan[/c=3]: Oha [c=1]Evrıl Lâvinist Kaan[/c=3]: MMVA Sözlük : beşir askere gidecek Sözlük : bihter ehlülden hamile kalacak [c=1]Evrıl Lâvinist Kaan[/c=3]: Much Music Video Awards Sözlük : çocuk kız Sözlük : hilmiyle de fridevsi baş göz edicez Sözlük : hayırlısıyla Sözlük : Lethe // Sırf meraktan yasak aşk izliyorum evet kem küm grşrz.: ANNE GÖRDÜ TAMAM MI! Sözlük : lütfen bana da haber ver selin Sözlük : beşir diyorum ona göre Lethe // Sırf meraktan yasak aşk izliyorum evet kem küm grşrz.: nö ANNE
| |
|
| |
Klara Ivanov Katil
Mesaj Sayısı : 150 Kayıt tarihi : 28/08/09 Nerden : Oradan. Lakap : Chailaré.
| Konu: Geri: Msn diyalogları Perş. Eyl. 03, 2009 7:26 pm | |
| - Spoiler:
' Vız ( Televizon izliyor. ): rüzgar olsa gerek [c=#555555]Ms. Little Red[/c] [c=#6A0000]Eyes[/c] konuşmadan ayrıldı. ' Vız ( Televizon izliyor. ): o bende de var ' Vız ( Televizon izliyor. ): liddle red [c=1]Klara Ivanov.[/c]: rüzgar mı geldi Sözlük : geri gitti lelele ' Vız ( Televizon izliyor. ): little * Lethe // Sırf meraktan yasak aşk izliyorum evet kem küm grşrz.: 4 ü böyle üstüne atlasın milletin ' Vız ( Televizon izliyor. ): hayır ' Vız ( Televizon izliyor. ): rüzgar devirdi Lethe // Sırf meraktan yasak aşk izliyorum evet kem küm grşrz.: saksıyı Lethe // Sırf meraktan yasak aşk izliyorum evet kem küm grşrz.: yada er neyse artık Lethe // Sırf meraktan yasak aşk izliyorum evet kem küm grşrz.: görmedim bile devrildiğini [c=1]Klara Ivanov.[/c]: saksı da adamın başına mı düştü? Sözlük : yaa kitabın ırzına geçtiler zaten Sözlük : kedidir o kedi [c=1]Klara Ivanov.[/c]: adam karısına ilk kez mi seni seviyorum dedi? Lethe // Sırf meraktan yasak aşk izliyorum evet kem küm grşrz.: yok o ufak çocuktur ' Vız ( Televizon izliyor. ): yok artık Lethe // Sırf meraktan yasak aşk izliyorum evet kem küm grşrz.: emekleyerek geliyordu kamera çekmemiştir
- Spoiler:
' Vız ( Televizon izliyor. ): biri bunu gördü ki taburemsi şeyi devirdi ' Vız ( Televizon izliyor. ): işte kim o ? ' Vız ( Televizon izliyor. ): Lethe // Sırf meraktan yasak aşk izliyorum evet kem küm grşrz.: ANNE ! ' Vız ( Televizon izliyor. ): masada yaptı kızı Sözlük : anne değil Sözlük : beşir o !!
Lethe // Sırf meraktan yasak aşk izliyorum evet kem küm grşrz.: ANNE LAN ! Sözlük : masa değil orası sera [c=1]Klara Ivanov.[/c]: Sözlük : börtü böceğin içinde ııııııııı ' Vız ( Televizon izliyor. ): seranın içinde ' Vız ( Televizon izliyor. ): masa ' Vız ( Televizon izliyor. ): işte
| |
|
| |
Anitchka Voronova FBI Ajanı
Mesaj Sayısı : 304 Kayıt tarihi : 25/08/09 Nerden : St. Petersburg Lakap : Hohotuşa
| Konu: Geri: Msn diyalogları Perş. Eyl. 03, 2009 7:30 pm | |
| bütün kuulluğum yerle bir. aşkı memnu filan izlemiyorum ben ya! hayır ya hayır oha masada yaptı kızı dediğim yeri de koymuşun
En son Anitchka Voronova tarafından Perş. Eyl. 03, 2009 7:37 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Beauvais Moreau Adli Polis
Mesaj Sayısı : 272 Kayıt tarihi : 28/08/09 Yaş : 29 Nerden : Canada, Ontorio, Napanee. Lakap : Anka, Domişko, Avril manyağı.
| Konu: Geri: Msn diyalogları Perş. Eyl. 03, 2009 7:33 pm | |
| Avril'ın Juno Awards bölümü bile çıkmış. asdfsadgsd | |
|
| |
Klara Ivanov Katil
| Konu: Geri: Msn diyalogları Perş. Eyl. 03, 2009 7:37 pm | |
| Sinem'in 'ilginç' tabirleri. - Spoiler:
Vız ( Televizon izliyor. ): çağlar kafam götüne [c=1]Klara Ivanov.[/c]: ne? ' Vız ( Televizon izliyor. ): siteye aşkı memnu konuştuğum diyoloğu koydu ya ' Vız ( Televizon izliyor. ): Sözlük : ' Vız ( Televizon izliyor. ): bir adminim ben otoritem var [c=1]Klara Ivanov.[/c]: o değil de [c=1]Klara Ivanov.[/c]: kafam götüne nası bi tabirdir lan? Lethe // Sırf meraktan yasak aşk izliyorum evet kem küm grşrz.: OTEL ODASI BÖLÜMÜNE TAPTIM ' Vız ( Televizon izliyor. ): şakadan küfür ' Vız ( Televizon izliyor. ): evet orası çok komik
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 304 Kayıt tarihi : 25/08/09 Nerden : St. Petersburg Lakap : Hohotuşa
| Konu: Geri: Msn diyalogları Perş. Eyl. 03, 2009 7:39 pm | |
| | |
|
| |
Anais Cheri Dequarté Tiyatro Sanatçısı
| Konu: Geri: Msn diyalogları Perş. Eyl. 03, 2009 8:15 pm | |
| - Anitchka Voronova demiş ki:
- Bunu neden buraya koyduğum hakkında hiçbi fikrim yok.
- Spoiler:
Sinem bunu yeni gördüm bu ne kızım kirli çamaşırlarımızı ortalığa döküyorsun | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 272 Kayıt tarihi : 28/08/09 Yaş : 29 Nerden : Canada, Ontorio, Napanee. Lakap : Anka, Domişko, Avril manyağı.
| Konu: Geri: Msn diyalogları Perş. Eyl. 03, 2009 8:38 pm | |
| Bence de Yeşillik, sana sonuna kadar katılıyorum demek isterdim ama maalesef arkanda değilim. | |
|
| |
Klara Ivanov Katil
| Konu: Geri: Msn diyalogları Perş. Eyl. 03, 2009 10:59 pm | |
| - Spoiler:
I say:
tuvaletim came I say:
gidiyoruming I say:
şş I say:
sel Lethe // says:
git I say:
oha I say:
insan bi "yarın görüşürüz kendine iyi bak" der Lethe // says:
he ttemelli mi Lethe // says:
gidiorsun I say:
bu akşam gelmcem Lethe // says:
daha erken diye sadece tuvalete gidiyorsun sandım ben Lethe // says:
o zaman kib I say:
asdfghjk
| |
|
| |
Luna J. West Vatandaş
| Konu: Geri: Msn diyalogları Cuma Eyl. 04, 2009 1:37 am | |
| YAŞASIN PİZZAİZM , KAHROLSUN HÜMANİZM! - Spoiler:
Scheiße! *Tonight will be a memory, too.: *selin! sonunda The Phantom of The Opera'nın altyazısını buldum! muju dışardan yemek sölicem ne yesem sence?asd Lethe // SN*elleme.: *PopCorn ! Scheiße! *Tonight will be a memory, too.: *ya öyle diil canım kankam yemek sölicem asd popcorn 2. yarı için :kuul Lethe // SN*elleme.: *hı gece gece kafam basmıyor işte o zaman; PİZZA! Scheiße! *Tonight will be a memory, too.: *Nasıl bi pizaa bebeğim sigaraa **pizza Lethe // SN*elleme.: *Böyle mantarlı mantarlı tutup, o sıcacık, yumuacık üçgen dilimi yerinden alıpta ağzına götürürken peynirleri uzayan *böyle böyle kokusuu teee annenin ofisinden duyulan *yedikçe yenilesi gelen bir pizza muju Scheiße! *Tonight will be a memory, too.: *ohaaa muju *o peynir uzayacak! *UZAYACAK ULEYN! Lethe // SN*elleme.: *UZAMAYAN PEYNİRLİ PİZZAYA KAFAM *! Scheiße! *Tonight will be a memory, too.: *aynen öle dicem sıparişte: EĞER O PEYNİR UZAMAZSA SİZİ AİHM'E ŞİKAYET, EDERİM. ALAYINIZI PARALARIM DAĞITIRIM ORAYI ULEEEEEYN! ŞLAAAK *peyniri uzayan pizza rulz o yee beybi rockkkk Lethe // SN*elleme.: *UZAYAN PEYNİRLİ PİZZA GETİRİN ULAN ! Scheiße! *Tonight will be a memory, too.: *bittiniz oğlum siz! *oha açım zaten yeterasd Lethe // SN*elleme.: *GELİRDE BEN YERKEN O PEYNİRLERİ UZAMAZSA HEPİNİZİ SÜRÜNDÜRÜM ! *bende açım lan o yüzden böyle gaza geldim asd Scheiße! *Tonight will be a memory, too.: *ÖNCE ORAYA GELİR KAFALARINIZI KESERİM SONRA O KAFALARINIZI AĞZINIZA VERİRİM! *nasıl yapacaksam onuxxx Lethe // SN*elleme.: *muha *SELİN'LE ÇOK TAKILDIN OĞLUM SEN *İNSAN ÖLDÜRÜRME, İŞKENCE ETME VB. HAYAL GÜCÜN ÇOK GELİŞTİ. *CAPS LOCK'UM NİYE HALA AÇIK ULEN ! Scheiße! *Tonight will be a memory, too.: *CAPS LOCK U AÇIK OLMAYAN SWEENEY TODD'DAN BETER EDERM ULEYN! *USTURA TAKIMIM TAZE BİLENDİ :KUUL: Lethe // SN*elleme.: *OMG ! *BÜYÜK HARFLERE KAFAM GİRMESİN ohno Scheiße! *Tonight will be a memory, too.: *yaşasın PİZZAİZM! *KAHROLSUN HÜMANİZM! *UÇTUMA ASDASD Lethe // SN*elleme.: *asd BU GÜN BANA ANARŞİST DEMEN GİBİ BİR ŞEY OLDU LAN BU.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Msn diyalogları Cuma Eyl. 04, 2009 3:08 am | |
| KOPTUM, ÖLDÜM YA. XD- Spoiler:
Evrıl Lâvinist Kaan : *oha *asfs *N'ABER Eji : *Klibinin sonundaki *İYİYİM *SEN?! *klibinin Evrıl Lâvinist Kaan : *BEN DE İYİYİM! Eji : *sonundaki *bakışlarından *hatırladım *AHAH *NE GÜZEL Evrıl Lâvinist Kaan : *asfdghdf Eji : *BENDE İYİYM *NABER? Evrıl Lâvinist Kaan : *SÜPER *İYİYİM SEN? Eji : *İYİY *SENDEN? Evrıl Lâvinist Kaan : *TEŞEKKÜRLER İYİYM SENİ SORMALI? Eji : *BENDE İYİ *SENİN NASIL GİDİYOR? Evrıl Lâvinist Kaan : *GÜZEL GİDİYOR ASIL SENİ SORMALI Eji : *HARİKA *NABER? Evrıl Lâvinist Kaan : *İYİ SENDEN? Eji : *İYİ *SEN? Evrıl Lâvinist Kaan : *SAĞOL BEN DE İYİYİM *SENİ SORMALI? Eji : *İYİ İŞTE *NOLSUN *SENİ SORMALI ASIL? Evrıl Lâvinist Kaan : *BEN DE İYİ VALLA YA SENİN? Eji : *İYİ İŞTE *ÖYLE YUC *YUVARLANIYORUZ (?) *SEN? Evrıl Lâvinist Kaan : *BEN DE YUVARLANIYORUM *SEN? Eji : *YUVARLANMAKTAN Bİ HAL OLDUM *AMA İYİYİm *SEN? Evrıl Lâvinist Kaan : *BEN YUVARLANMAYI BIRAKTIM AMA ÇOCUĞUM HALEN DEVAM EDİYOR *O TOP OLDU *SEN? Eji : *ÇOCUĞUM YOK *OLSA KESİN *TOP OLURDU *İYİ İŞTE *SENDEN? Evrıl Lâvinist Kaan : *İYİ BE İYİ Eji : *İYİ ULAN!
| |
|
| |
Nathaniel Davis Striptizci
Mesaj Sayısı : 418 Kayıt tarihi : 28/08/09 Yaş : 33 Nerden : 76 Lakap : domestic mazochist.
| Konu: Geri: Msn diyalogları Cuma Eyl. 04, 2009 9:18 am | |
| - Spoiler:
luu - o da bartek cansu wina - tam açılamadı daha ne bilim luu - londradalar wina - nerden çıktı bunlar o.o wina - durun bi ipeğin RPyi okuyum anca geldi net .h luu - 333 arkadaşının myspacei wina - hea ipek - koş hebelel wina - hangisi sarışınınki di mi? ipek - gitmeden cry7 luu - en yakın arkadaşı mı kızarkadaşı mı merak ettim de daldım wina - onla çok takılıyo .h luu - .d evet kısa luu - 333 evet de kız arkadaşı diil sanki luu - kankası zml wina - bence de diilxd wina - kankisi zml luu - da onunkilere bakıorum işte luu - *link var burda* oha ipek - *burda da link var* oha öldüm görmemiştim bunu ipek - dead1 luu - o.o hadi be luu - ooi o çekimde ölünesi bilge - çok konuşuonuz lan başım döndü yavaş kontakk
bu kadar... son anlamlı msn konuşmamız buymuş. kalanında ben 30 saniye kadar bağlanıp saatlerce düşüyorum. gelip görünce beni dövmezler umarım. sıradan bir fangirl toplaşması. internetin altından girip üstünden çıkıp, milletin özel hayatına darbe vurmak. seviyorum, destekliyorum haha! özellikle subje'si bu kadar harika bişiyse. | |
|
| |
Rose Hart Barmen
| Konu: Geri: Msn diyalogları Cuma Eyl. 04, 2009 9:20 am | |
| ahahahaha! subjeeeee *__* redsubje. nathaniel'ın adını verdiğim kokteyller hazırlayasım da yok değil hani. *Bartek pankartını kaldırıp çığlık atar* | |
|
| |
Jason Nichols Striptizci
| Konu: Geri: Msn diyalogları Cuma Eyl. 04, 2009 9:04 pm | |
| Off, off çok fena açıklanmış herşey. Evet, insanların arasına salınmamalıyım. | |
|
| |
Fausto Mancini Mafya-Tetikçi
Mesaj Sayısı : 230 Kayıt tarihi : 04/09/09 Yaş : 33 Nerden : 76 Lakap : lucky left hand
| Konu: Geri: Msn diyalogları Cuma Eyl. 04, 2009 10:11 pm | |
| wina : *lan hala düşmüyorum **bunu dedim ya şu an düşücem* *biri bana prank yapıyo öle gelmeye başladı artık .h
artık türkçe kelimelerin yetmemeye başlaması. dersler başlayınca nolucam? | |
|
| |
Claudia Chelestis Katil
| Konu: Geri: Msn diyalogları C.tesi Eyl. 05, 2009 8:35 pm | |
| - Beauvais Moreau demiş ki:
- KOPTUM, ÖLDÜM YA. XD
- Spoiler:
Evrıl Lâvinist Kaan : *oha *asfs *N'ABER Eji : *Klibinin sonundaki *İYİYİM *SEN?! *klibinin Evrıl Lâvinist Kaan : *BEN DE İYİYİM! Eji : *sonundaki *bakışlarından *hatırladım *AHAH *NE GÜZEL Evrıl Lâvinist Kaan : *asfdghdf Eji : *BENDE İYİYM *NABER? Evrıl Lâvinist Kaan : *SÜPER *İYİYİM SEN? Eji : *İYİY *SENDEN? Evrıl Lâvinist Kaan : *TEŞEKKÜRLER İYİYM SENİ SORMALI? Eji : *BENDE İYİ *SENİN NASIL GİDİYOR? Evrıl Lâvinist Kaan : *GÜZEL GİDİYOR ASIL SENİ SORMALI Eji : *HARİKA *NABER? Evrıl Lâvinist Kaan : *İYİ SENDEN? Eji : *İYİ *SEN? Evrıl Lâvinist Kaan : *SAĞOL BEN DE İYİYİM *SENİ SORMALI? Eji : *İYİ İŞTE *NOLSUN *SENİ SORMALI ASIL? Evrıl Lâvinist Kaan : *BEN DE İYİ VALLA YA SENİN? Eji : *İYİ İŞTE *ÖYLE YUC *YUVARLANIYORUZ (?) *SEN? Evrıl Lâvinist Kaan : *BEN DE YUVARLANIYORUM *SEN? Eji : *YUVARLANMAKTAN Bİ HAL OLDUM *AMA İYİYİm *SEN? Evrıl Lâvinist Kaan : *BEN YUVARLANMAYI BIRAKTIM AMA ÇOCUĞUM HALEN DEVAM EDİYOR *O TOP OLDU *SEN? Eji : *ÇOCUĞUM YOK *OLSA KESİN *TOP OLURDU *İYİ İŞTE *SENDEN? Evrıl Lâvinist Kaan : *İYİ BE İYİ Eji : *İYİ ULAN!
Allaam ya allaam ya Ege benimle konuşmuyo seninle konuşuyo feci KISKANDIM!
2 dk sonrasından edit: Artık konuşuyo. :hero:
En son Claudia Chelestis tarafından C.tesi Eyl. 05, 2009 8:37 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : Barıştık lan ahahahha.) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 418 Kayıt tarihi : 28/08/09 Yaş : 33 Nerden : 76 Lakap : domestic mazochist.
| Konu: Geri: Msn diyalogları C.tesi Eyl. 05, 2009 11:07 pm | |
| bişi değil mancini geyiği. - Spoiler:
wina : vuu repid harika 3.8kb/sn .c kahvemi buldum ne şeker var ne coffemate xd kahveyle yetinmişim resmen. yerleşiyom hala .h İpek : kolay gelsin .d.d.d godfather izliodum ben de ohno wina : izle izle .d İpek : az sonra at kafası görücez wina : ayayay İpek : haha wina : biz de bişi keselim mi babacım hımmm kurban bayramı yaklaşıyor hımmm İpek : 333333 ohyes corleone style wina : yesssss İpek : ohno mancini style nolsa 333 wina : balık kafası haha İpek : ay çok korkunç .h sabah sabah öyle uyandığını düşünsene wina : ya da senin karides zua İpek : 333333333333333
hım ne diyodum... kahve. evet. gideyim. | |
|
| |
Rose Hart Barmen
| Konu: Geri: Msn diyalogları Paz Eyl. 06, 2009 10:46 pm | |
| - Spoiler:
Luu (GDD + VSYD): *u çıkmıyo ipek o kelimeyi söyletme *uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuıyıjhyjhyuyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu İpek : *sus sus bi de üste çıkıo unuttun munuttun die Luu (GDD + VSYD): *ay *uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu *aa oluyo İpek : *333 Luu (GDD + VSYD): *uuuuuuuuuuuuuu *uuu oldu gibi evet
| |
|
| |
| Konu: Geri: Msn diyalogları Ptsi Eyl. 07, 2009 2:25 am | |
| - Spoiler:
İpek : *ayayaykoş1 *oha yelloza bak 333 wina : *.d *öle geldi içimden bilmiyom ne dersin zml İpek : *333 süper *222 bittim *ay wina : *konuşma ama eğlenceli zml *gözümde oynadı biraz bu RP xd *ondan betimleme yok denecek kadar az.d İpek : *olsun gerek yok zaten diyalog çok keyifli olmuş *.d *hımmm devamı nasıl gelir ecebe wina : *zml İpek : *vitaenin tavrı beni benden aldı yalnız haha. wina : *evet eğlenmeye başlayan hali haha *biraz da seninle eğleniyoxd İpek : *eğlensin bibiğim ohno wina : *umarsız velet ouv İpek : *yirim ohno wina : *öldür desin öldüreyim hizmet et desin edeyim. böle beslenemem İpek : *333 wina : *en çok burayı sevdim zua *yüzsüz. İpek : *333333 süper ya wina : *tabi öldürcen vampirsin. *dert mi ouv *kılıcıyla gezsin okulda ouv *zencim uyudu mu ki hımmm *öküz gibi tuşluyom ama...
ipek eğlendi sevindim sonunda. sonra da düştü ahah XD | |
|
| |
Jason Nichols Striptizci
| Konu: Geri: Msn diyalogları Ptsi Eyl. 07, 2009 12:46 pm | |
| Val-Vitae xD Sonunda diyorum. | |
|
| |
Claudia Chelestis Katil
| Konu: Geri: Msn diyalogları Salı Eyl. 08, 2009 12:22 am | |
| - Spoiler:
Kişiler; Eji: Ege. Firestarter: Sibel.
fιяєѕтαятєя ● ● : terslemiyo. Eji: ciddiyim! fιяєѕтαятєя ● ● : ne diyo ki fιяєѕтαятєя ● ● : demiyo işte Eji: bak ağzına edicem he dedi! fιяєѕтαятєя ● ● : ahaha Eji : diyemiyo fιяєѕтαятєя ● ● : bana Eji : =D fιяєѕтαятєя ● ● : bok diyo :Ç Eji : bana discobitch Eji : diyo Eji : =D fιяєѕтαятєя ● ● : siktir git diyo :Ç
Kaan'ın dedikodusu bu. Ege'ye discobitch diyomuşsun ne iş abi falan asdfg.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Msn diyalogları Salı Eyl. 08, 2009 12:58 pm | |
| yangınbaşlatıcıyı hatırladım bir anda bu eji bende de var ama kim olduğunu bilmiyorum sadece aklıma eji eji vokkeyi getiriyor. hani Michael J. Smooth Criminal | |
|
| |
Claudia Chelestis Katil
| Konu: Geri: Msn diyalogları Salı Eyl. 08, 2009 1:57 pm | |
| Kundakçı, yangın başlatmaya çalışan kırmızılı masum kız, ve türevleri. Çağlar sağolsun asdfg. =D
Eji şey, ımm, tabuda sessiz kalmıştı ve ara sıra NERERORUYOOR!? nidalarıyla dalmıştı. Ege. Öyle. =P | |
|
| |
Fausto Mancini Mafya-Tetikçi
Mesaj Sayısı : 230 Kayıt tarihi : 04/09/09 Yaş : 33 Nerden : 76 Lakap : lucky left hand
| Konu: Geri: Msn diyalogları Perş. Eyl. 10, 2009 10:19 am | |
| günlük muhabbet. okul, iş, vampirler, kalın. - Spoiler:
Sıkayvatır. {AÖİD}: *se-le-me wina : *yay zml *ilk dersimden çıktımxd Sıkayvatır. {AÖİD}: *nası geçtiii *:Ç *zmml wina : *bi bok yok gene oryantasyonxd Sıkayvatır. {AÖİD}: *nası yani XD wina : *öğleden sonra programlama hocamla tanışcam çok heycanlı muju *david davenport muju *aman akademik koordinatörle tanıştık sadecexd Sıkayvatır. {AÖİD}: *oiiihayırlısı wina : *tenks muju *sen nası oldu burdasınxd Sıkayvatır. {AÖİD}: *ha ablam işte XD ben de onun laptopa saldırdım direk uyanır uyanmaz wina : *hahhah Sıkayvatır. {AÖİD}: *arada bi banyıya gidip bişiler yapıcam onun dışında 5'e kadar falan burdayım ohysss wina : *ouv *ben 2ye doğru derse gidicem hımmm Sıkayvatır. {AÖİD}: *ne dersi :Ç wina : *algoritmalar & programlama ouv Sıkayvatır. {AÖİD}: *ohaa myspacei bi açtım true blood resmiii wina : *zua Sıkayvatır. {AÖİD}: *bill'le sookie oiii *yalnız kitapta mütamadiyen sevişme var her sevişmeyi de ayrıntılarıyla anlatıo karı :U *algoritma ne ayrıca kuss *:Ç wina : *kus bence de zml Sıkayvatır. {AÖİD}: *zmmlsen kusma tabi wina : *trublood'da mütemadiyen sevişme yok zml esas mütemadi sevişme anita blake serisi 10+ Sıkayvatır. {AÖİD}: *onu da merak etmekteyim ztn 333 wina : *etmezml Sıkayvatır. {AÖİD}: *beaaaa wina : *hayvanlı hayvansı 3lü 5li 10lu zml **z Sıkayvatır. {AÖİD}: *333333333333 wina : *kadın resmen var mı artıran oldu ama onun da suçu yok yazık zml Sıkayvatır. {AÖİD}: *XD neyse ilk kitapları okurum arık *artık* wina : *orda edepli namuslu lütfen ouv *vampirlerle yatmam ben hünn *mode on. Sıkayvatır. {AÖİD}: *ohno wina : *sinir bozucu ama öyle diyoouv Sıkayvatır. {AÖİD}: *333 *ben yatarım valla hiç gocunmam wina : *aynen ouv *vampir vardı da biz mi yatmadık ouv Sıkayvatır. {AÖİD}: *ohnodi mi yaaa wina : *hahhah *ö-göksu gaspard vampirmiş diyolar hünn *hem de ışıkta parlıyomuş hahhah Sıkayvatır. {AÖİD}: *bi da süper sookie vampirimi bekliyorum ohno modunda 333 wina : *sookie rezil zml Sıkayvatır. {AÖİD}: *bi de* wina : *.d Sıkayvatır. {AÖİD}: *ohaaa ne vampiri yerimmm cry3 wina : *o seriyi de bitirdim okulda okucak vampir kalmadı lanet olsun .t Sıkayvatır. {AÖİD}: *ben daha bi sürü okiycem ohno *aslında okuncak vampir var 333 wina : *gündüz ölüsü o di mi ouv Sıkayvatır. {AÖİD}: *işaret die bi kitap çıkmış bkz.alacakaranlık taklidi ama daha güzelmiş diiolarrr wina : *şehir ölüsünü çevirdiler ouv Sıkayvatır. {AÖİD}: *evet gündüz ölüsü ohno wina : *o vampir diil lan hebelel Sıkayvatır. {AÖİD}: *ikincisi? *DDD wina : *evet ouv *okullu bebe hünn Sıkayvatır. {AÖİD}: *333 *hele edwarddan bakir olması beni benden alır *yüzyıllık bakir *çürümüş pörsümüş wina : *++++++++++ *öle bakir yatakta süper ouv *bence yalan ouv *edward pezevenkmiş küçükken ouv Sıkayvatır. {AÖİD}: *3333333333333333, wina : *oha fazla cool oldu hahaha Sıkayvatır. {AÖİD}: *evet aman sus duymasınlar alacakaranlkık fanı zannederler cry3 wina : *hahhah
| |
|
| |
Piera Mancini Mafya
| Konu: Geri: Msn diyalogları Perş. Eyl. 10, 2009 10:24 am | |
| XD Simili kodları da süper duruo ha. | |
|
| |
| Msn diyalogları | |
|