Diyorum ki: kaçakçı ol sen asd yada bir şirket çalışanı felan olsun
Diyorum ki: xD
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: ne kaçırcam
Diyorum ki: beni zuhahah
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki:
Diyorum ki: zuhaha ne bilim lem başka bişi gelmio aklıma zuhaha
Diyorum ki: lem askeriyeden olsun k1 olmazmı
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: uyuşturucu kaçırabilirm bi kadın için kadın kaçırmak ilginç olur
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: ne askeriye mi
Diyorum ki: zuhaha komedi olr bence o
'
Diyorum ki: evt çavuş felan :Ö
Diyorum ki: bölece askerieyede el atmış oluruz zuhaha
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: lenden asker olmazzzz
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: ben pasaklıyım karakter nasıl titiz olsun
Diyorum ki: zuhaha o zaman başka bişi bulalım xD
Diyorum ki: dur düşünim sonunda işim bk olcak ama olsun asd
Diyorum ki: aha koruma olsun o zaman zuhaha
'
Diyorum ki: lem karakteri söle bari ona göre bişi bulim zuhah
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: mesleğe göre bulcam
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: karakter yok kafamda
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: seninkinin zıttı olur yada aynısı
Diyorum ki: asd o zaman sadece mafya olsun xD
'
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: mafya anası
Diyorum ki: Radolphun ikiz kardeşleri olsunlar biricik sevimli xD
Diyorum ki: zuhaha koptm lem o ne denis anası der gibi
'
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: mafya babası olcak halim yok o modelle
Diyorum ki: zuhaha
Diyorum ki: o zaman mafyadan uzak bişi olsun olması şart değilki zuaa
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: mafya olcam len
Diyorum ki: zuhah lem ama o kıza mafyada uygun bişi bulamıorz
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: tamam yaw tamam asker olsun
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: bakalım yapabilcek miyim
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: (kaçırcak bişi olca kaçırıym ama...)
Diyorum ki: alemsin lem zuaa
Diyorum ki: uyuşturucu kaçakçısı ol k1
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: olur
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: arada silahta kaçırırım
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: bakarsın erkekte kaçırırım
Diyorum ki: lem hani şu kumar masalarında duranlar var yha onların meslekleri neydi muju
Diyorum ki: erkek ticareti yaparsın zuhah
'
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: neydi ya dur
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: unuttum
Diyorum ki: hani böle taş felan uzatıo kumar oynaan adamlara
Diyorum ki: aklımın ucundadu unuttum bende böhüee
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: kasiyer
Diyorum ki: yok lem zuhaha
Diyorum ki: çok farklı bi adı vardı onun zuhaha
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: valla yaw neydi ki
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: ondan mı olcam
Diyorum ki: bişi sorcam lestat queen of the damned filminde bired pitte oynuodu deilmi
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: hyr
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: ne alaka lem
Diyorum ki: yok lem benim izledim başkadı o zaman zuhaha
Diyorum ki: kafaı yiicem zuhaha
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: bred vampirle görüşmede luizi oynuyodu
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: tom kruz lestattı
Diyorum ki: lem lanetliler kraliçesi var yha Aailah onyuo
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: onda stuart townsend var
Diyorum ki: zuhah beynim sulandı iice zuhah
'
Diyorum ki: tmm hadi şu taşlara bakan görevlilin şeysini bulalım
Diyorum ki: bulamıyorum zuhaha
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: bnde
Diyorum ki: googlede sorma şeklini bulabilsem hemen çıkıcak karşıma
Diyorum ki: xD
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: bende yarım saattir çeşitli şekillerde deniorm
Diyorum ki: Rüyada kumar görmek
Diyorum ki: zuhaha bu çıktı karşıma zuhaha
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: heeh
'
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: gülmekten msn den gülemedim
Diyorum ki: yha caede vardı aslında ama adresi unuttum xD
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: dur doru
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: şmdi bulurum
Diyorum ki: kızın biri almıştı böhüee
Diyorum ki: bulabildinmi hü
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: hyr
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: bakıorm
Diyorum ki: gangıster ol zuhaha
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: kaçırmıyo muydum ben
Diyorum ki: zuhaha bulamıorm lem onu zuhah
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: neyi
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: kumarhanede kız dışında herkesin ayzısı var
Diyorum ki: siteyi atsana bana bi bakm xD
'
http://Diyorum ki: dur bulucim şimdi
Diyorum ki: ıyy siteyi ne hale getirmişler
04:20:28 - '
A dung beetle's love...[⁄b](L) ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [⁄c] çevrimdışı görünüyor ve iletinizi oturum açtığında alacaktır.
04:21:09 - ' [b]A dung beetle's love...[⁄b](L) ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [⁄c] yeniden oturum açtı
Diyorum ki: buldmmm zpla
' [b]A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: neymiş
Diyorum ki: zuhaha yok o değilmiş xD
Diyorum ki: Groupie ile karıştırdım şimdide
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: o bnm karakteirmdi
Diyorum ki: evt zuhaha ölemiş
Diyorum ki: groipe ol yine zuhaha
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: olurumda onu mafyayla nasıl bağdaştırırız bilemicem
Diyorum ki: dur bulcam o kızı asd
Diyorum ki: yok bulamıorm çıldırcam zuhaha
'
Diyorum ki: kumarhane çalışanı felan yapalım direk
'
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: olmak isteyen kendi bulsun
Diyorum ki: kumarbaz gibi bişi ol yada zuhah
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: olurumda onlar erke adam işi be
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: ay delirtcem senide meslek diye
Diyorum ki: zuhaha sende erkek gibi kız olursun zuhaha
Diyorum ki: yok lem isteyerek bakıorm zaten zevkli oluyor xD
'
Diyorum ki: dur kızlara sorim zuaa
'
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: övünç ne olsun
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: ambalajcı diye meslek var len
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: kolleksiyoncu kaçakcı tar eser kaçırırım onları satar para kazanırız
Diyorum ki: ambalajcı ne lem zuhaha
Diyorum ki: ben öldürürüm sen ambalajlarsın zuhaha
'
Diyorum ki: zuhaha ayy yok lem mafya koleksiyonumuzu devam ettirelim biz zuhah sen sadece mafya ol kurguda hallederiz asd
'
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: tamam şimdilik ama bak sonra alanımı genişletirim
Diyorum ki: zuhaha tmm şimdi mafya olsa sora tecavüscüde kaçakçıda kumarhanecide olursun zuhahah
'
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: tamam o zaman
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: eee soyadlar?
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: ha o hazır
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: nereli olcaz
Diyorum ki: Majewski ikizleri olucaz Radolphun yeğenlerimi olalım yoksa kardeşlerimi xD
Diyorum ki: rus
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: bilmemkü
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: onun ailesinde ikizlere yer varsa kardeş olalım
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: abi iyidir
Diyorum ki: ben açarım sorun değil asd
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: tamam
'
A dung beetle's love... ** [c=red]bok böcei <3 Pagan (: [/c] diyor ki: aç o zaman